Vuonna 1993 perustettu yrityksemme kuuluu valtakunnalliseen Hanakat-ketjuun, jonka noin 80 jäsenliikettä tarjoavat kokonaisvaltaisia LVI-alan palveluita ympäri maata. Myymälämme asiantunteva henkilöstö on valmiina palvelemaan Sinua mahdollisimman taidokkaasti.

Lämmitys

Vesi- ja jätevesihuolto

Ilmanvaihto

Kylpyhuone ja keittiö

Vaihtelevat vuodenaikamme asettavat vaatimuksia lämmitykselle, joten se kannattaakin toteuttaa huolella. Nykyaikaiset öljy- ja maakaasujärjestelmät sekä maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen on luotettava ja asumismukavuutta tukeva valinta. Unohtamatta myöskään puuta, haketta tai pellettejä lämmöntuottajana. Myös aurinko- ja ilmalämpöjärjestelmät ovat varteen otettava vaihtoehto pääenergiaratkaisun tueksi.

Ikä tulee vastaan parhaimmillekin laitteille. Vaikka vanha lämmitysjärjestelmä toimisikin vielä suht' moitteettomasti, ei kannata jäädä odottamaan sitä viimeistä pamausta. Yleensähän se sattuu paukkupakkasten aikaan, lauantai-iltana, anopin ollessa saunakylässä.

Lämmitysjärjestelmien muutokset ja remontit nopeasti ja edullisesti.

Kysy edullinen asennustarjoksemme!
Marko Saarenpää 040 544 7921 (Kouvola)
Jere Luhio 040 764 2278 (Kouvola)
Jarkko Saikkonen 040 729 6679 (Kotka, Kouvola)

Vesi ja viemäröinti jäävät jokapäiväisissä askareissa yleensä huomioitta niin kauan, kun ne toimivat moitteettomasti. Kuitenkin ne ovat kodissa asioita, joita käytetään päivittäin läpi vuoden. Oletpa sitten oman kaivon ja jätevesijärjestelmän käyttäjä tai kunnallisen vesi- ja viemäriverkoston piirissä, kaiken tarvittavan saat meiltä, halutessasi paikoilleen asennettuna.

 

OLETKO MIETTINYT ASUNTOSI VESIJOHTOJEN KUNTOA?

Onko talosi yli 20 vuotta vanha? Epäiletkö, että putket vuotavat?
Ajoissa tehty putkiremontti, niin käyttövesi- kuin lämpöputkistolle, säästää monelta harmilta.

Klikkaa tästä ja tee testi

Lisääntyvien allergioiden vuoksi ja yleensäkin hyvän sisäilman edellytys tämän päivän kodeissa on koneellinen ilmanvaihto ja keskuspölynimuri. Ilmanvaihtokoje vaihtaa "kuluneen" huoneilman raikkaaseen, sopivan lämpöiseen ilmaan niin, ettei sukat pyöri jaloissa.

Keskuspölynimurilla saadaan villakoirat suoraan putkea pitkin ulos eikä kerran imaistu pöly enää palaa huoneilmaan. Lisäksi pelkkä imurointiletku kulkee kätevästi kynnysten yli ja rappusissa, toisin kuin perinteinen perässä vedettävä.

Kaiken "näkymättömän" talotekniikan kruunaavat juuri teidän perheen mieltymysten ja tarpeiden mukaan valitut vesikalusteet.

Laajasta valikoimastamme löytyy lukuisia vaihtoehtoja niin wc-tiloihin kuin kylpyhuoneisiin. Siis kaikki erilaisista wc-istuimista ihaniin kaapistoihin, poreammeisiin sekä suihku- ja höyrykaappeihin. Miten ikinä haluatkaan pesutilasi kalustaa.

Keittiön ja kodinhoitotilojen asianmukaiset altaat ja hanat tekevät tiskaushommistakin mielekkäämpiä.

Scroll to top